Gezonde werk & privé balans een ‘must’ bij M&K

Je zult maar bij Meester & Kuiper werken. Ineens bezoek van de ondernemer in muziekinstrumenten met een vraag waar hij 1-op-1 over wil praten. Een andere collega gaat op klantbezoek bij de bed & badmode winkel omdat persoonlijk contact essentieel bij ons is.

Aandacht, onderling en voor de klant. We rekenen op elkaar, en onze klanten op ons. Daarom hebben we veel klanten al heel lang. Grotere, kleinere, en heel gevarieerd. Al met al een boeiende praktijk in hoogwaardige accountancy & belastingadvies.

Vanwege boeien & groeien graag een Controleleider erbij

Die specifieke M&K-cultuur proef & voel je elke dag weer. Ook weet je vaak uit je hoofd wie er op vakantie is of iets later komt vanwege de tandarts. Dat heb je nog met 30 collega’s. Kortom, never a dull moment, maar altijd met de menselijke maat. Zo zoeken we altijd naar de juiste balans in cijfermatig & gevoelsmatig. En zien we onze managers liever als coach dan als scheidsrechter werken. Ook een gezonde werk & privé balans hoort hierbij, bij ons zelfs een must. Uit overtuiging dat je dan met het juiste élan werkt én het lekker volhoudt. Je hoeft je echt niet precies aan de 36-urige werkweek te houden. Maar alle kans dat je wordt teruggefloten als je daar dik overheen gaat. Maar ai, die boeiende controlepraktijk groeit ineens fors. Die belangrijke werk & privé balans van ons staat dan ook keihard onder druk! Daarom zoeken we een kei van een Controleleider m/v.

Hebben jij & wij een match?

Dat zou mooi zijn. Eerst jij. Je hebt ten minste vijf jaar relevante werkervaring in de audit. Bij voorkeur bij een groot kantoor. Dat is handig, want wat je daar aan verdiepende ervaring opdeed, ga je bij M&K naar eigen inzicht invullen, in alle facetten van het proces. Veel vrijheid dus. En alsjeblieft creatief te werk gaan – als het beter kan dan we gewoon zijn: graag! Dus alle ruimte om je te ontwikkelen? Ja, klopt. De korte lijnen en het kleine team dat je managet helpen geweldig mee om voeling te houden. Je vindt het fijn om wisselende klanten van dienst te zijn en persoonlijk contact met ze te hebben. Nu over naar wij. Kunnen we kort over zijn. Wij zijn reuze benieuwd naar jou als jij je in dit verhaal kunt vinden. Weet dan ook nog dat je arbeidsvoorwaarden goed in balans zijn en je uitvalsbasis Hilversum wordt. Als dat naar meer boeit, info@mk.nl of 035 6 212 212, en dan snel naar Dennis Kroon.

error: Content is protected !!