Werken bij Meester & Kuiper


Meester & Kuiper is volop in ontwikkeling en altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die dat ook zijn. Stel jij jezelf elke dag weer nieuwe doelen en wil je die vooral samen met anderen bereiken? Samen met collega’s en samen met klanten? Dan komen we graag met je in contact. Zie je even geen vacature die bij je past, stuur dan zeker een open sollicitatie.

Pas je bij ons?

Dat je over de juiste opleiding, ervaring en referenties beschikt, daar gaan we vanuit. We vinden het verder vooral belangrijk dat je op dezelfde manier in je werk staat als wij. Dat wil zeggen: altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers, maar ook objectief en met een professioneel kritische houding. In het belang van de klant, in het belang van ons kantoor en in het belang van de wereld om ons heen. We hebben nu eenmaal ook een publieke verantwoordelijkheid. Daarbinnen zoeken we naar alle mogelijke manieren om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Deskundig, zorgvuldig én integer. Met een rechte rug kun je verder kijken.

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan willen wij jou leren kennen. Reageer meteen!

 

Vanwege boeien & groeien graag een Manager Controle Praktijk m/v erbij

Je zult maar bij Meester & Kuiper werken. Ineens bezoek van de ondernemer in muziekinstrumenten met een vraag waar hij 1-op-1 over wil praten. Een andere collega gaat op klantbezoek bij de bed & badmode winkel omdat persoonlijk contact essentieel bij ons is.

 

Stage lopen? Bij ons leer je het vak!

Als student HBO Accountancy ben je niet zomaar op zoek naar een stage. Je wilt het vak leren! Wij hebben weer plaats voor een gemotiveerde en enthousiaste stagiair voor een meewerkstage.

error: Content is protected !!