AFAS-dienstverlening

We werken al ruim 10 jaar met AFAS software en zijn gespecialiseerd in dienstverlening rond het softwarepakket.

Waarom AFAS?

Wat ons als accountant en adviseur onderscheidt is de combinatie van hoogwaardige dienstverlening en een uitgesproken no-nonsense instelling. De laagdrempeligheid en toegankelijkheid van onze services zien we weerspiegeld in AFAS. Het is gebruiksvriendelijk en brengt alle administratieve processen op een en dezelfde manier samen binnen één softwarepakket.Herkent u zichzelf hierin?

  • U overweegt de overstap naar AFAS en zoekt iemand die u daarbij kan ondersteunen?
  • U maakt al gebruik van AFAS, maar heeft het gevoel dat u de mogelijkheden nog onvoldoende benut?
  • U overweegt de overstap naar een ander accountantskantoor mét eigen AFAS-specialisten in huis?

In al deze situaties vindt u in Meester & Kuiper AFAS-partner die u zoekt.

Van implementatie tot training en praktische ondersteuning

We ondersteunen klanten in elke implementatie- en gebruiksfase om het maximale uit AFAS te halen. Naast inrichting en koppeling, verzorgen we ook training en hands-on ondersteuning in de praktijk. Voor al onze services geldt dat we ze zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor aanbieden.

Van small business tot ERP

AFAS belooft één oplossing voor iedere organisatie. Wij maken deze belofte waar voor ondernemingen van vrijwel elke omvang. We lossen inrichtingsvraagstukken op van small business tot ERP. Van het aanmaken van stamgegevens, het inrichten van de facturatiemodule, debiteurenbeheer, het leggen van koppelingen tot het maken van analyses. We zorgen dat AFAS perfect werkt binnen uw systemen en leiden medewerkers op zodat zij er zélf mee kunnen werken.

Ook collegiale support

Onze AFAS services staan tot uw beschikking, ook als u uw administratie door een ander accountantskantoor laat verzorgen. Sterker nog, we kunnen zelfs uw accountantskantoor opleiden en begeleiden. We hebben al diverse accountants en administrateurs getraind in AFAS, van basisvaardigheden tot geavanceerd.
Onafhankelijk én enthousiast
We willen benadrukken dat we onafhankelijk zijn in onze keuze voor software en dus niet gebonden aan AFAS. Bij elke klant en vraagstuk bepalen we opnieuw welke software het meest geschikt is. Enthousiast over AFAS zijn we zeker, we werken er graag mee en zijn een van de beeldbepalende AFAS-specialisten in onze regio en daarbuiten.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar Dennis Wildschut, Lilian of Dennis Kroon. Ze laten u graag enkele aansprekende referenties zien.

error: Content is protected !!