Accountancy

De kern van onze dienstverlening. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en professionaliteit. Uiteraard gaat het hier om het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen en controle. Wij streven er naar om bij alle aspecten van accountancy altijd een stap vooruit te denken. Zo zorgen we ervoor, dat onze cliënten op elk moment precies weten hoe de zaken ervoor staan.

 

Samenstellen

Wanneer een accountant voor een cliënt een jaarrekening maakt voegt hij er een samenstellingsverklaring bij. Onze deskundigheid en beroepsvoorschriften zorgen er voor dat het samenstellen van de jaarrekening op kwalitatief hoog niveau plaatsvindt.

 

Controle & auditing

De accountantscontrole van een jaarrekening is bedoeld om zekerheid te geven over de getrouwheid van de jaarrekening. Die zekerheid is van belang voor de onderneming zelf, maar ook voor aandeelhouders, banken, belegger en bijvoorbeeld crediteuren.

 
collega kantoren

Collega accountantskantoren

Collega accountants- of administratiekantoren zijn wij met plezier van dienst. Zodra cliënten van deze kantoren door groei controleplichtig zijn, kan Meester & Kuiper de controletaak uitvoeren. 

 

Administratiekantoren

Wij werken regelmatig in opdracht van administratiekantoren. Het werk bestaat in veel gevallen uit ondersteuning bij het verzorgen van loonadministratie, complexere belastingaangiften en (fiscale) advisering bij bijvoorbeeld bedrijfsopvolging.

 

Bewindvoering

De wet- en regelgeving omtrent bewindvoering is streng. Curatoren, bewindvoerders en mentoren moeten voldoen aan de wettelijke eisen aan bedrijfsvoering. 

 

Compliance

Meester & Kuiper voert compliance opdrachten uit voor collega-accountantskantoren.

 

Continual Audit

Wij zijn bij een groeiend aantal cliënten overgestapt op ‘continuous auditing’. Continuous auditing betekent dat we frequenter met cliënten om de tafel zitten.

error: Content is protected !!