Onze diensten. Voor een topconditie.

U wilt uw zaken op orde brengen en houden. Dat is een stevige uitdaging, die elke maand, elk kwartaal en elk jaar terugkomt. U kunt het prima zelf doen. U kunt het nog veel beter door ons laten doen. Dat levert u tijd, geld en rust op. Wij verlenen alle diensten om de administratie, fiscale inrichting en bijvoorbeeld de juridische structuur van uw holding, bedrijf, organisatie of privé-financiën in topconditie te houden.

Meester & Kuiper is gespecialiseerd in accountancy, belasting- en bedrijfsadvies en al ruim 10 jaar enthousiast gebruiker van AFAS. We zijn een full-service kantoor met controlevergunning en SRA-lidmaatschap. Wat ons onderscheidt is de combinatie van hoogwaardige dienstverlening en een uitgesproken no-nonsense instelling. De laagdrempeligheid en toegankelijkheid van onze services zien we weerspiegeld in AFAS. We ondersteunen klanten in elke implementatie- en gebruiksfase om het maximale uit AFAS te halen. Naast inrichting en koppeling, verzorgen we ook training en hands-on ondersteuning in de praktijk.

 
accountancy

Accountancy

De kern van onze dienstverlening. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en professionaliteit. Uiteraard gaat het hier om het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen en controle.

 
administratie

Administratie

Breed begrip, brede dienstverlening. Wij verzorgen administraties of geven advies voor een heldere inrichting van administraties. Daarnaast leveren wij online boekhouddiensten, inclusief begeleiding bij het opzetten en onderhouden ervan.

 

AFAS-Dienstverlening

We werken al ruim 10 jaar met AFAS software en zijn gespecialiseerd in dienstverlening rond het softwarepakket.

 
collega kantoren

Bedrijfsadvies


Een mooi onderdeel van onze dienstverlening: cliënten precies het advies geven dat ze nodig hebben, liefst nog voordat ze erom vragen. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we onze cliënten zo op voorsprong zetten of zelfs behoeden voor ellende.

 

Belasting en belastingadvies

Het is voor onze cliënten belangrijk dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving op fiscaal gebied. Ondernemers kunnen bij ons rekenen op fiscale efficiency. Een speciale dienst van Meester & Kuiper is het zogenoemde Horizontaal Toezicht.

error: Content is protected !!